Γεννήθηκε το έτος 1976 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Το 1996 εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2000. Το 2000 εισήχθη στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το έτος 2004. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα της Ελληνικής Αεροπορίας.

Από τον Μάρτιο του 2005, ξεκίνησε την άσκησή του σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Δικηγορικό Γραφείο «Βασιλείου Καπερνάρου και Συνεργατών», όπου και ειδικεύθηκε στην μαχόμενη, κυρίως ποινική αλλά και αστική δικηγορία. Με το ως άνω γραφείο, συνέχισε την συνεργασία του και μετά την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ως Δικηγόρος – Συνεργάτης του Βασιλείου Καπερνάρου, απασχολούμενος πλέον με όλο το φάσμα του ποινικού αλλά και αστικού δικαίου, επιπροσθέτως δε, με το εμπορικό δίκαιο και το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Από τον Αύγουστο του 2008 έως και τον Φεβρουάριο του έτους 2009, παρείχε νομικές υπηρεσίες στους Υφυπουργούς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο και Μάριο Σαλμά, υπό την ιδιότητα του «Ειδικού Συνεργάτη Υφυπουργών», ενώ διετέλεσε και εξωτερικός νομικός συνεργάτης του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) και της Τράπεζας «Eurobank Ergasias».

Έχει συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εγκληματολογίας που διοργανώθηκε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και στην 3η Νομική Ημερίδα με θέμα «Διεθνής και Εσωτερική Τρομοκρατία και Δίκαιο» την οργάνωση της οποίας είχε αναλάβει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασκεί μάχιμη δικηγορία με καθημερινή παρουσία στα Δικαστήρια όλων των βαθμίδων και έχει συμμετάσχει σε ιδιαίτερα σημαντικές δίκες, όπως, ενδεικτικά, στην γνωστή ως το «σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών» υπόθεση, στην ενώπιον του Αρείου Πάγου εκδίκαση αιτήματος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας για την έκδοση κυβερνητικού στελέχους του μη αναγνωρισμένου αλλά de facto ανεξάρτητου κράτους της Υπερδνειστερίας (Τρανσνίστρια), ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ελλάδα δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης [με την δε εκδοθείσα σχετικά απόφαση, για πρώτη φορά, το ανώτατο ελληνικό Δικαστήριο προστάτευσε πολίτη μη αναγνωρισμένου κράτους και αποφάσισε την μη έκδοσή του] στην υπόθεση ανεύρεσης «παρανόμου» οπλοστασίου στην Αρτέμιδα Αττικής, σε υποθέσεις ιδιαίτερης εθνικής σημασίας ενώπιον ειδικών Ανακριτών κ.ά.

Πέραν της πολυετούς δικαστηριακής παρουσίας του, τα τελευταία πέντε έτη ασχολείται και με την νομική εκπροσώπηση Ελλήνων και ξένων επενδυτών οι οποίοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε συγκεκριμένους επενδυτικούς τομείς σε Ελλάδα και Κύπρο.